Toegangscontrole

Toegangscontrole op deuren

Een cijfer-codeslot wordt o.a. toegepast op binnendeuren die overdag alleen voor medewerkers toegankelijk zijn, zoals een magazijn. Ook in (semi-) publieke gebouwen, zoals dokterspraktijk, apotheek, bibliotheek, notariskantoor, uitzendbureau, winkel, horeca wil men niet dat klanten en bezoekers het hele gebouw doorlopen.

In een kinderopvang, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal zijn de eisen strenger. Alleen medewerkers en ouders kunnen overdag naar binnen met hun eigen code. Maar de deur blijft gesloten voor mensen zonder toegangscode... en voor wie een foute code intoetst.

Voltanova levert een professioneel codeslot voor stand-alone toepassingen.  Het systeem is heel gebruiksvriendelijk en voorkomt toegang door onbevoegden - zonder gedoe met pasjes, tags of sleutels die wegraken.

Toegang met geheime pincode


Het codeslot paneel werkt met PIN-codes, waarvan u de lengte zelf bepaalt: Minimaal 1 en maximaal 8 cijfers, per code instelbaar. Voor het aanmaken of verwijderen van zo'n code heeft u geen computer of laptop nodig. U kunt tot  28 verschillende toegangscodes opslaan in het geheugen.

Wat heeft u nodig voor de stand-alone toegangscontrole?
1) een elektronisch codeslot (tevens bedieningspaneel), naast de deur
2) een elektromagnetische deuropener in het deurkozijn
3) een netadapter waarmee de installatie werkt op veilige spanning

Koppeling met andere apparaten of technische voorzieningen is niet nodig.

Het systeem kan ook worden gebruikt voor het beveiligen van (dure) machines en andere elektrische apparaten die niet door onbevoegden mogen worden bediend.

 
Reactie plaatsen